Хофенхайм – Байер Леверкузен 01 Февруари

Двубоят Хофенхайм – Байер Леверкузен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 01 Февруари (събота) от 16:30 часа. Хофенхайм ще бъде домакин на Байер Леверкузен тази събота в немската бундеслига. В тази среща ще наблюдавате два отбора, които се надяват за европейските квалификационни места.

Коефициентът за победа на Хофенхайм е 3.20. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 2.10. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Хофенхайм – Байер Леверкузен: Статистика Н2Н

Статистиката на Леверкузен като гост този сезон: 6-0-3.
Леверкузен са в победна серия от 3 мача.
Преди година Леверкузен бяха номер 9 в класирането с 27 точки. Сега са номер 5 с 34 точки.

Хофенхайм – Байер Леверкузен: Прогноза

Хофенхайм е отбелязал поне един гол във всеки от последните си 13 мача в Бундеслигата. Леверкузен е вкарал три или повече гола и в двата си мача в Бундеслигата, които се проведоха след зимната пауза. Считаме, че победата за Байер Леверкузен и над 2.5 голацможе да е вероятните резултати от тази среща. bet bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com