Хъдърсфийлд – Бристол Сити 25 Февруари

Двубоят между Хъдърсфийлд – Бристол Сити ще се проведе на 25 Февруари (вторник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. И двете страни загубиха през уикенда, но при много различни обстоятелства. Хъдърсфийлд бяха момчетата с камшика, които победига Суонзи и показаха най-доброто от себе си.

Коефициентът за победа на Хъдърсфийлд е 2.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Бристол Сити е 3.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хъдърсфийлд – Бристол Сити: Двубой Статистика

Хъдърсфийлд не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Бристол Сити.
Джонатан Хог има повече жълти картони (11) от всеки друг играч на Хъдърсфийлд. Андреас Вайман е с 6 за Бристол Сити.
По време на последните 8 срещи с Хъдърсфийлд като домакин, Хъдърсфийлд спечели 4 пъти, при 2 равенства и 2 победи за Бристол Сити. Головата разлика е 12-10 в полза на Хъдърсфийлд.

Хъдърсфийлд – Бристол Сити: Прогноза

Досега Бристол Сити са спечелили с един гол в 75% от своите победи като гост. Те се изправят пред страната на Хъдърсфийлд, която е отбелязала 54% от целите си през този сезон далеч от дома, така че ние подкрепяме Робините да произведат победа до нула, която е факт в три от последните им четири пътувания.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com