Хъл Сити – Астън Вила bet365

Двубоят Хъл Сити – Астън Вила от  Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 6 август (понеделник) от 20:45 часа. Двата отбора са се срещали един срещу друг, както във Висшата лига, така и във второ ниво. Стив Брус се противопоставя на един от бившите си клубове, тъй като Астън Вила се готви за нов опит за постигане на промоция.

Коефициентът за победа на Хъл Сити е 3.00 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на  Астън Вила е 2.60. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хъл Сити – Астън Вила: Статистика Н2Н

Астън Вила спечели 7 от последните 11 срещи между отборите. Хъ има една победа л в тези игри
Хъл се бори у дома в последната част на последния сезон и е със само 3 победи в 12 мача
Най-малко един от отборите не успя да вкара в последните 7 мача на стадион KCOM
Последните 2 мача Н2Н , където Хъл бяха домакини, завършиха с равенства

Прогноза

Hull очевидно имат финансови проблеми и изборът им е ограничен. Вила от другата страна изглеждат готоеи и ще се опитат да започнат сезона положително. Те са по-добрия отбор и трябва да докажат това.

Hull имаше проблеми в предния сезон и срещу всичкия опит и качество на защитата на Астън Вила, ще имат още повече проблеми.

Астън Вила да спечели

BTTS: Не

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG