Хъл Сити – Мидълзбро сряда 05 Април BET365

Хъл Сити посреща Мидълзбро на 05 април (сряда) в 21:45 часа българско време в дербито на междинния кръг във Висшата лига.

Залози за победа на Хъл Сити се приемат при коефициент от 2.05. Шансовете за успех на Мидълзбро са оценени на 4.20. Коефицент за равен резултат е 3.30

Хъл Сити спечели важна победа в последмната битка. Андрю Робъртсън и Андреа Ранокия вкараха първите си голове във Висшата лига за Хъл Сити в победа от 2-1. Докато второто полувреме резервата Камил Гросички направи две асистенции.

Тигрите поддържат своята превъзходна форма у дома на собствен терен, от като португалския мениджър Марко Силва пое отбора през януари тази година. Те са без загуба в 5-те домакинства през периода, като имат зад гърба си 4 победи и равенство.

Мидълзбро проведе Суонси до задънена улица от 0-0  през уикенда, което ще им направи услуга в опит да избегнат отпадане. Това е шестият равен, който правят, повече от всеки друг отбор във Висшата лига през този сезон.

Те са без победа в последните си 12 мача във Висшата лига с пет равенства и 7 загуби. Последната им победа трябва да се датира от декември, когато те разкъсаха Суонзи с 3-0 марж. Те се задържаха на 19-та позиция в класирането, на едно място по-долу Хъл Сити с разлика 4 точки.

Победата тук може да изтегли Хъл Сити от зоната на изпадащите, ако Суонзи не успеят да победят Тотнъм. Boro ще остане вътре в долния тримата дори и с една победа тук.

Хъл Сити – Мидълзбро: Анализ

Хъл Сити зад гърба си имат три последователни домакински победи срещу Мидълзбро, включително и сблъсъка на миналия сезон

Само един отбор успя да намери мрежата през последните 6 мача между двете страни.

Домакините обикновено доминират, когато тези два отбора се срещат, с 6 от последните 7 срещи.

Хъл Сити – Мидълзбро: Прогнози

Анализите, които правихме до момента показва, че тази среща ще завърши с победа за домакините. Също така, статистиките посочват доминацията на домакините в срещите между тези два отбора.

Вкарването на голове е основен проблем за тима от Мидълзбро. Затова прогноза за този мач е, че Хъл ще победи с чиста врата, коефицент от Bet365 – 3.00

Хъл Сити – Мидълзбро: Спортни Залози Съвети

Краен Резултат – Хъл Сити, за да спечели в 2.05 с Bet365
Точен резултат: 2-0 за Хъл в 9.00 в Bet365.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Хъл Сити – Мидълзбро

Автор: Бет – БГ / BetBG