Цървена Звезда – Тотнъм 06 Ноември

Двубоят между Цървена Звезда – Тотнъм ще се проведе на 06 Ноември (сряда) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Тотнъм Хотспър ще бъде готов да остави своите неволи и неприятности след себе си, когато поеме сръбския футболен отбор Чървена Звезда Белград в решаваща среща на група B от Шампионската лига тази седмица.

Коефициентът за победа на Цървена Звезда e 4.50Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Тотнъм е 1.72Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Цървена Звезда – Тотнъм: Двубой Статистика

ФК Цървена Звезда Белград не са губили в последните 23 свои домакинства.
Тотнъм нямат победа в последните си 8 мача като гост.
ФК Цървена Звезда Белград са в серия от 5 поредни домакински победи.

Цървена Звезда – Тотнъм: Прогноза

„Шпорите“ държат значително психологическо предимство над Цървена Звезда, като ги надиграха с 5:0 само преди две седмици и според нашето правилно прогнозиране на резултата очакваме те да се възползват максимално от това предимство. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com