Челси договори Тиемуе Бакайоко

Водачът в английската футболна Висша лига Челси договори личните условия за привличането на френския национал Тиемуе Бакайоко от Монако, съобщава „Скай Спортс“.

22-годишният дефанзивен полузащитник е съгласен да премине на „Стамфорд Бридж“ през лятото, но сделката ще стане факт, ако двата клуба се разберат за трансферната сума.

Бакайоко е оценяван от ръководството на монегаските на над 30 милиона лири.

През настоящия сезон той има 3 гола и 1 асистенция в 41 мача за Монако, който е лидер в Лига 1 и достигна до четвъртфиналите на Шампионската лига, където ще играе срещу германския Борусия Дортмунд през април.

bet365

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!

Bet365 гарантира за най-добрите коефициенти в конния спорт. Най-добри Коефициенти важи за всички състезания в Северна Америка, за които предлагат залози за Победа и Подсигурен Залог. Когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям, те ще платят по-висок коефициент! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, сингъли и множествени залози, както и залози Шоукаст, за които се предлага фиксиран коефициент. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 Ви платщат по 5.00!