Челси – Манчестър Юнайтед 18 Февруари bet365

Двубоят Челси – Манчестър Юнайтед от FA Cup ще се проведе на 18 февруари (понеделник) от 21:30 часа. И двата отбора дори няма да получат шанс за титлата във Висшата лига през този сезон. Сините може да имат шанс да осигурят място в Европа.

Коефициентът за победа на Челси е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 3.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – Манчестър Юнайтед: Статистика Н2Н

Като домакин, Челси не е губил от Ман Юнайтед в последните 9 срещи помежду им.
Ман Юнайтед са в серия от 6 поредни победи като гост.
Челси са в серия от 5 поредни домакински победи.

Челси – Манчестър Юнайтед: Прогноза

И за двата отбора, Купата на ФА е шанс за изкупление и възможност да се запазят реномето си пред феновете в края на сезона. Освен това, победата срещу една от топ-шест ще бъде изключително привлекателна за поставянето им в резюмето за 2018-19.

При никакви обстоятелства няма да прибягват до рискови тактики и ще играят безопасно, опитвайки се да използват грешките на другия.

Нещо повече, последните срещи между тези отбори показаха тенденция за връщане на минимални резултати. Единадесет от последните петнайсет срещи между отборите имаха под 2.5 гола. И пет от последните седем срещи на това място. Дори е факт, че три от последните четири h2h игри на този стадион имаха само по един гол.

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG