Челси – Уотфорд неделя 05 Май

Двубоят Челси – Уотфорд от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 05 май (неделя) от 16:00 часа. Само преди няколко месеца изглеждаше, че Маурисио Сарри е на ръба на уволнението като шеф на Челси, но влизайки в предпоследния мач от сезона във Висшата лига, нещата изглеждат много по-ярки на Стамфорд Бридж.

Коефициентът за победа на Челси е 1.40. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Уотфорд е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – Уотфорд: Статистика Н2Н

Като домакин, Челси не е губил от Уотфорд в последните 8 срещи помежду им.
Статистиката на Челси като домакин този сезон: 11-6-1.
Челси нямат загуба в последните си 4 мача.

Челси – Уотфорд: Прогноза

Еден Азар беше на пейката в средата на седмицата, така че белгийският маестро ще бъде добре отпочинал в този сблъсък. Hazard е вкарал 16 гола в лигата през този сезон и 11 са отбелязани на Stamford Bridge. Нещо повече, той е отбелязал шест гола в последните си шест мача в Премиър Лийг у дома, така че подкрепяме домакинска победа и Еден Азар да отбележи по всяко време.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG