Челси – Шефилд Уензди 27 януари bet365

Двубоят Челси – Шефилд Уензди от EFL Cup ще се проведе на 27 януари (неделя) от 20:00 часаДомакините вече успяха да се включат в битката за един местен трофей, като стигнаха до финала в Купата на лигата. Те бяха по-добри от Тотнъм Хотспър и отбелязаха победа след дузпите.

Коефициентът за победа на Челси е 1.22. Равенството в мача е оценено с 7.50. Коефициентът за победа на Шефилд Уензди е 13.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – Шефилд Уензди: Статистика Н2Н

Като домакин, Челси не е губил от Шефилд У в последните 7 срещи помежду им.
Челси са в серия от 3 поредни домакински победи.
По време на последните 7 срещи с Челси като домакин, Челси спечели 2 пъти, при 5 равенства и 0 победи за Шефилд У. Головата разлика е 9-5 в полза на Челси.

Челси – Шефилд Уензди: Прогноза

Челси са далеч от това да се включат в битката за титлата, но имат шанса да бъдат по-успешни в състезанията за Купите. Те са силни фаворити  тук и ние вярваме, че ще постигнат победа в 90-те минути.

Тъй като техните сблъсъци обикновено са много тесни и Челси са доста стегнати в защита, това не бива да е прекалено ефективна среща. Вярваме, че домакините може да са в състояние да запазят отново чист лист.

HT / FT – Челси / Челси
И двата отбора да отбележат – НЕ

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG