Чехия – Украйна 6 септември

Двубоят между Чехия – Украйна от Лигата на нациите на УЕФА ще се проведе на 06 септември (четвъртък) от 21:45 часа.  Както Карел Джаролим, така и Андрий Шевченко получиха възможност за съвсем ново начало, въпреки неуспехите, които претърпяха в квалификационните кампании за Световната купа.

Коефициентът за победа на Чехия е 2.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20.Коефициентът за победа на Украйна е 3.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Чехия – Украйна:  Двубой статистика

Украйна нямат загуба в последните си 5 мача.
Това ще е само третата среща между два отбора.
Те са се срещали само в приятелски мач досега, през 2011 и 2012 година.
Чешката република спечели първата победа с 4: 0 в домакинството, докато вторият мач отбеляза безрезултатно равенство.

Прогноза

Домакините бяха в действие в Китайската купа в мача, когато не направиха нищо, за да навредят на Уругвай с 0-2 поражение в полуфинала.

Нещата изглеждаха много по-добре за Джаролим и неговия отбор във втората победа, която получи победа от 1-4 над приемащата нация. Чехия отново имаше полу-успех през юни приятелски мач срещу Австралия (4-0 загуба) и Нигерия (1-0 победа).

За разлика от съперниците си, Украйна остави много по-добро впечатление в най-новите им предавания. Те ще влязат в това безпомощни в последните пет мача, три от които ги видяха да напуснат терена като победители. Поредицата включва разрушителна победа с 4: 1 над Албания, вдъхновена от скоби от Konoplyanka и Yarmolenko.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири. Основни спонсори на събитието са: Volkswagenbooking.comHisense.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG