Чикаго Файър – Филаделфия Юниън 12 Юли

Двубоят между Чикаго Файър – Филаделфия Юниън ще се проведе на 12 юли (четвъртък) от 03:30 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. „Чикаго файър“ видяха, че нетната им загуба в седем мача завърши вчера във Ванкувър Уайткапс. Те са домакин на Филаделфия Юниън, търсейки завръщане към печелившите срещи.

Коефициентът за победа нa Чикаго Файър е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Филаделфия Юниън е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Чикаго Файър – Филаделфия Юниън: Двубой статистика

„Чикаго Файър“ последно спечели победа над съперника си през октомври 2017 г.
Филаделфия Юниън спечели 3-1 MLS победа над Чикаго този срок на Talen Енергиен стадион през май.
Видяхме три или повече гола в пет от последните им шест мача.

Чикаго Файър – Филаделфия Юниън: Прогноза

Сега ще подкрепим Чикаго Файър, за да се покажат отново като солидна домакинска страна и да заложим за домакинска победа тук на 2.00, което изглежда страхотно, въпреки че ги видяха да губят разочарование във Ванкувър само преди четири дни.

Надяваме се да видим една вълнуваща игра и предвид това ще заложим и над 2.5 гола на FТ – което в този момент изглежда по-скоро като залог банкер. Виждахме, че и двете страни се радват на атакуващ подход и редовно виждат сблъсъци от висок клас, което обещава подобен повод тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG