Чукарички – Молде сряда 31 Юли

Двубоят между Чукарички – Молде ще се проведе на 31 юли (сряда) от 21:45 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Молде успя да запише впечатляващи победи на стадиона си, побеждавайки Зенит, Севиля, Селтик и т.н., което ги направи големи фаворити за този мач.

Коефициентът за победа на Чукарички е 3.50. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Молде е 1.95. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Чукарички – Молде: Статистика Н2Н

Молде нямат загуба в последните си 7 мача.
Резултат от първият мач: Молде – Cukaricki 0-0.
Cukaricki не са губили в последните 10 свои домакинства.

Чукарички – Молде: Прогноза

Домакините от вторник се бориха добре на стадион „Акер“, създадоха няколко добри възможности, особено във втората част на играта, но Молде контролира полузащитата и скоростта на играта. Veljko Birmancevic получи червен картон в последната минута и ще пропусне тази игра. Бившият стажант на Партизан беше един от най-добрите им играчи срещу Бананс с 1 гол и 2 асистенции.

Очакваме убедителна победа от гостите в мача в сряда. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com