Шалке 04 – Айнтрахт Франкфурт 12 май

Двубоят между Шалке 04 – Айнтрахт Франкфурт ще се проведе на 12 май (събота) от 16:30 часа в сблъсък от Бнундеслига I на Германия.  Шалке 04 ще се стреми да завърши успешно кампанията си на Бундеслигата с победа в последния ден на VELTINS-Arena. Die Konigsblauen са втори, независимо какво ще се случи в събота, след като победиха с 1-2 Аугсбург през уикенда.

Коефициентът за победа на  Шалке 04 е 2.37. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 2.90Вижте ТВ Програма за мача тук.


Шалке 04 – Айнтрахт Франкфурт: Статитика Н2Н

Като цяло, Шалке 04 води в Н2Н статистиката с една победа, но Франкфуртът беше по -успешният отбор в най-новата история на сблъсъците с миньорите.
Те спечелиха три и изравниха една от последните четири срещи с Шалке 04.
Айнтрахт запази мрежата си недокосната в четири от последните пет срещи H2H срещу Шалке  04.
И двата отбора вкараха само в една от последните 7 Н2Н срещи.

Прогноза
Шалке няма за какво да се бори тук, след като вече е резервирал второто място, но Доменко Тедеско трябва да пусне на терена най-силния си състав за достойно сбогуване пред публиката си в последния мач на сезона. Въпреки че домакините няма да бъде наложащо да спечелят, ние не  ги подкрепим да победят, знаейки, че орлите са катастрофални в последната си серия от гостувания в лигата.

Шалке  – над 1,5 гола
Шалке  да спечели

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com