Шарлот Хорнетс – Кливлънд К 10 Април bet365 nba

Двубоят между Шарлот Хорнетс – Кливлънд Кавалиърс ще се проведе на 10 април (сряда) от 02:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA. Хорнетс спечели два от трите мача между съперниците този сезон, но не успя да вземе нищо от последните си осем визити в “Quicken Loans Arena“.

Коефициентът за победа на Шарлот е 1.25, а шансовете на гостите да спечелят първата четвъртина са оценени на 1.47. Евентуален успех на Кливлънд умножава залога по 4.20.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шарлот трябва да вземе максимума в последните си два мача, ако иска да се надява на място в плейофите. „Стършелите“ се борят с Детройт Пистънс за последната квота за директните елиминациите на Изток. Те ликуваха в предните си три мача и пристигат с баланс 13-27 в досегашните си гостувания.

В последния си двубой Хорнетс подчини именно прекия конкурент Детройт като гост с 104-91. Кемба Уолкър се оттегли с 31 точки в неделя и има средно по 34.8 в миналите четири мача. Франк Камински и Джереми Ламб се включиха силно от пейката, завършвайки съответно с 24 и 17 пункта. Марвин Уилямс пропусна трети пореден дуел и участието му е под съмнение.

Кливлънд ще излезе за последния си мач за сезона, в който ще изпрати слагащият край на кариерата си ветеран Чанинг Фрай. Вицешампионът от миналата кампания заема предпоследно място на Изток с 19 успеха и 62 поражения, а у дома е триумфирал 13 пъти в 40 домакинства. „Кавалерите“ ще искат да сложат край на серията си от девет загуби, последната от които с 90-112 от Сан Антонио в неделя.

Кливлънд допусна поне по 110 точки във всяка една от деветте си загуби, а в неделя записа най-слабото си представяне в офанзивен план. Колин Секстън и Брендън Найт се отчетоха с по 16 точки, а Лари Нанс Джуниър регистрира 11 точки, 10 борби и четири блокади.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 NBA можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com