Шахтьор Солигорск – Динамо Брест 29 Април

Двубоят между Шахтьор Солигорск – Динамо Брест ще се проведе на 29 април (сряда) от 18:00 часа в среща за Купата на Беларус. Големите врагове Шахтьор Солигорск и Динамо Брест се срещат в решаващ полуфинал от втория мач за Купата на Беларус в сряда. Очакваме вълнуваща битка в сряда вечер.

Коефициентът за победа на Шахтьор Солигорск е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Динамо Брест е 3.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Шахтьор Солигорск – Динамо Брест: Двубой статистика

Като домакин, Шахтьор не е губил от ФК Брест в последните 7 срещи помежду им.
Резултат от първият мач: ФК Брест – Шахтьор 2-0.
По време на последните 20 срещи с Шахтьор като домакин, Шахтьор спечели 11 пъти, при 6 равенства и 3 победи за ФК Брест. Головата разлика е 32-15 в полза на Шахтьор.bet365

Шахтьор Солигорск – Динамо Брест: Online Прогноза

Не очакваме обаче това да е историята на този втори етап. Докато Динамо не успя да регистрира срещу Шахтьор само преди дни, заслужава да се отбележи, че те обикновено рядко успяват да намерят мрежата. Брест успя да вкара в пет от последните си седем мача, както в 10 от последните си 12 конкурентни гостуващи мача като цяло от юли миналата година.bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Cup можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. bet-bgbet365 Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com