Шефилд Юнайтед – Борнемут 09 Февруари

Двубоят между Шефилд Юнайтед – Борнемут ще се проведе на 09 Февруари (неделя) от 16:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Друга твърда борба над Кристал Палас миналия уикенд доказа, че Шефилд Юнайтед, фаворитите за изпадане, изпревариха Манчестър Юнайтед в класирането във Висшата лига.

Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 1.70Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Борнемут е 5.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шефилд Юнайтед – Борнемут: Двубой Статистика

Джон Флек има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Шефилд Ютд. Джеферсон Лерма е с 9 за Борнемут.
Преди година Борнемут бяха номер 10 в класирането с 33 точки. Сега са номер 16 с 26 точки.
Борнемут са в серия от 3 поредни загуби като гост.

Шефилд Юнайтед – Борнемут: Прогноза

Три от гореспоменатите победи на Блейдс бяха с резултат 1-0 и с тях средно 1,08 гола на домакински мач през този сезон смятаме, че подкрепата на прогноза с победа за домакините и под 2.5 гола е чудесен избор. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com