Шкендия Тетево – Номе Калиу 16 Юли

Двубоят между Шкендия Тетево – Номе Калиу ще се проведе на 16 Юли (вторник) от 18:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Шампионите на Македония и Естония се срещат помежду си с надеждата да продължат напред в квалификацията за Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Шкендия Тетево е 1.14Равенството в сблъсъка е оценено на 7.50. Коефициентът за победа на Номе Калиу е 17.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шкендия Тетево – Номе Калиу: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Номме – FK Shkendija 0-1.
FK Shkendija не са губили в последните 10 свои домакинства.
Номме нямат загуба в последните си 10 мача като гост.

Шкендия Тетево – Номе Калиу: Прогноза

Домакините имат предимството на домашната тълпа, след като регистрираха победа в предишния сблъсък като гост на Номе Калиу. Сега всичко, което се очаква от тях е да поддържат доброто си ниво на изпълнение и да продължат в квалификацията. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com