Ювентус – Киево 21 януари bet365

Двубоят Ювентус – Киево от  Серия А на Италия ще се проведе на 21 януари (понеделник) от 21:30 часа. Най-добрият отбор в страната поемат най-лошия отбор в цялата лига у дома. Старата дама е най-добрият отбор в Италия. Много експерти дори ги смятат за фаворити за Шампионска лига този сезон. 

Коефициентът за победа на Ювентус  е 1.10.  Равенството в мача е оценено с 10.00.  Коефициентът за победа на Киево  е 21.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ювентус – Киево: Статистика Н2Н

Киево не е побеждавал в последните си 6 мача срещу Ювентус.
Ювентус са в победна серия от 3 мача.
Като домакин, Ювентус не е губил от Киево в последните 15 срещи помежду им.

Ювентус – Киево: Прогноза

Висококачественият трансфер на Кристиано от Реал Мадрид започна да изплаща дивидентите си, тъй като той изигра важна роля в победата в Суперкопа Италия. Той е и еднакво отговорен за това отборът да остане непобеден след като половината от сезона приключи.

Макар че никой не го очакваше, бившият победител на Ballon d’Or се изкачи до върха на най-големия списък с нападатели на Серия А и активно преследва своя вечен съперник, Лионел Меси, който понастоящем води състезанието в Golden Boot.

Ла Мадама е и най-добрият отбранителен отбор в лигата. Никой друг не е допуснал по-малко голове като цяло или у дома. Също така, пет от последните им шест домакински срещи доведоха до победа с чист лист.

Кристиано Роналдо да отбележи по всяко време
Ювентус да спечели до нула

Официални спонсори на Серия А са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG