Южна Корея – Катар 25 Януари bet365

Двубоят между Южна Корея – Катар ще се проведе на 25 януари (петък) от 19:00 часа в среща за висша лига  И двата отбора никога не са загубили мач в турнира и са се класирали за кръговете на Нокаут като групови шампиони. Корейците се смятат за един от фаворитите за спечелването на това издание на Купата на Азия.

Коефициентът за победа на Южна Корея 1.85. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Катар да победят се приемат с коефициент 4.75. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Южна Корея – Катар: Двубой статистика

Република Корея нямат загуба в последните си 12 мача.
Република Корея са в победна серия от 4 мача.
Катар са в победна серия от 4 мача.

Южна Корея – Катар: Прогноза

Тигрите имат една от най-добрите защити в Азия и досега са го доказали в този турнир. Междувременно Катар вече е вкарал 11 гола в своите 4 мача досега. Но не мисля, че можем да видим атакуващите тактики от нито един мениджър. Така че залог може да бъде поставен на краен резултат с по-малко от 2.5 гола, като всички предишни мачове на Южна Корея.

По отношение на класацията корейците надминават своите опоненти в четвъртфиналите. Също така, те имат резултата за уреждане на загубата в последния си двучлен срещу мароните. Страната на Бенто също има опит от Световната купа. Така че залог може да бъде поставен на Южна Корея, за да спечели.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG