Борнмут – Суонзи bet365

Двубоят между двата тима от Премиър лига – Борнмут (като домакини) и Суонзи ще се проведе на стадион “Деан Корт” от 19:30 българско време на 18ти март (събота).

Залози за победа на Борнемут днес се приемат при коефициент от 2.10. При равен резултат на срещата оценката е 3.50. Коефициентът за краен успех на Суонзи е 3.75.

Борнмут ще предаде фитнес тест за Хари Артър, който качват проблем теле в победата над Уест Хем.

Андрю Сърман се връща от забрана един мач, но Тайрън Мингс все още е спрян и Джуниор Станислас остава под съмнение с травма в слабините.google

При Суонзи голмайсторът Фернандо Йоренте е възстановен от проблем с краката, който е претърпял срещу Хъл миналия уикен

Въпреки това, Мартин Олсон и Ангел Рангелов са аут, след като получиха травма на глезена и стъпалото съответно по време на този мач.bet365бет365

bet365

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!googlebg

Bet365 гарантира за най-добрите коефициенти в конния спорт. Най-добри Коефициенти важи за всички състезания в Северна Америка, за които предлагат залози за Победа и Подсигурен Залог. Когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям, те ще платят по-висок коефициент! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, сингъли и множествени залози, както и залози Шоукаст, за които се предлага фиксиран коефициент. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 Ви платщат по 5.00!

BET365 LIVESCORE ГОДИШНО ИЗЛЪЧВА НАД 70 000 СПОРТНИ СЪБИТИЯ НА ЖИВО. ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ПОРАДИ ПРАВА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ НЯКОИ ОТ СПОРТНИТЕ СЪБИТИЯ ДА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗЛЪЧВАНИ. BET365 Е СВЕТОВЕН ЛИДЕР В ПРЕДАВАНЕТО НА ЖИВО НА СПОРТНИ СЪБИТИЯ. НО МНОГО ХОРА СЕ ЧУДЯТ ДАЛИ ТОВА Е ЛЕГАЛНО. НЯМА ПРИЧИНА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ, ТЪЙ КАТО БУКМЕЙКЪРЪТ ИЗЛЪЧВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРЕДАВАНИЯ, ЗА КОИТО Е ПОЛУЧИЛ ИЗРИЧНО РАЗРЕШЕНИЕ. ДОРИ В НЯКОЯ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ТОВА СПОРТНО СЪБИТИЕ ДА Е ЗАБРАНЕНО, BET365 ПРОСТО ЩЕ БЛОКИРА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ТОВА СЪБИТИЕ ДО ТАЗИ ГРУПА ОТ ХОРА. ТОВА Е ОЩЕ ЕДНА ПРИЧИНА ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ И ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ЛЮБИМИТЕ СИ ПРЕДАВАНИЯ С BET365 LIVESCORE.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.