Реал Сосиедад – Зенит Ст Петербург 07 Декември

Двубоят между Реал Сосиедад – Зенит Ст Петербург ще се проведе на 07 декември (четвъртък) от 22:05 часа в среща от Лига Европа. С квалификацията, която вече е потвърдена, „Реал Сосиедад“ и „Зенит“ се изправят в предпоследната среща, която решава победителя в групата.

Коефициентът за победа на Реал Сосиедад 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Залози за това Зенит да победят се приемат със ставка 3.80.

Реал Сосиедад – Зенит Ст Петербург: Двубой Статистика

Победата на Зенит с 3:1 в Санкт Петербург на 28 септември е тяхната самотна среща с „Реал Сосиедад“.

La Real спечели 3 и загуби 2 от своите 5 срещи с руски клубове досега. Те са непобедими у дома с победи във всичките 2 предишни мача.

Зенит има много опит на испанската почва. Въпреки това, те спечелиха само 1 от 7-те си мача и загубиха всичките си останали 6. Общо записите са 5 победи, 6 равенства и 8 загуби от 19 мача.

 

Реал Сосиедад – Зенит Ст Петербург: Прогноза

Трябва да разгледаме няколко точки, преди да вземем залозите за тази игра. Най-важният от тях е началният рекорд на Сосиедад в европейските състезания. Ако добавите и Купата на УЕФА и лигата на УЕФА Лига, те ще спечелят 12 мача от отскок в Сан Себастиан. Също така, те държат чиста мрежа в 6 от последните 7 мача. Това е нещо, което добавя масивен тласък на доверието в отбора.

От друга страна, Zenit се сблъскаха по-късно. Те са без победа в последните пет, но 4 от тях са равенства. Ето защо имаме достатъчно причини банките на „Ла Лига“ да спечелят в тази крайна битка.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG