Словакия – Хърватия 06 Септември

Двубоят между Словакия – Хърватия ще се проведе на 06 септември (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Словакия ще гледа да хване лидерите на групата Унгария, когато са домакин на Хърватия в City Arena Trnava в петък вечерта, докато посетителите също ще гледат да стигнат до унгарците.

Коефициентът за победа на Словакия е 3.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Хърватия да победят се приемат с коефициент 2.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Словакия – Хърватия: Двубой статистика

Словакия са в серия от 3 поредни домакински победи.
Хърватия са в серия от 3 поредни загуби като гост.

Словакия – Хърватия: Прогноза

В залаганията, като се има предвид гореизброеното, „И двата отбора да отбележат резултат“ изглежда привлекателен залог. Двойката е запазила само една празна мрежа помежду си в квалификациите, докато също не са успели да вкарат само в една от шестте си комбинирани игри. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com