Вердер Бремен – Майнц 30 Март bet365 de

Двубоят Вердер Бремен – Майнц от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 30 март (събота) от 16:30 часа. Да се ​​каже, че Бремен е труден отбор за победа този сезон ще бъде леко подценяване. Die Werderaner може да не са печелили толкова често, но те са станали експерти в избегването на поражения.

Коефициентът за победа на Вердер Бремен е 1.61. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Майнц е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Вердер Бремен – Майнц: Статистика Н2Н

Mainz са в серия от 3 поредни загуби.
Макс Крузе е голмайстора на Вердер с 8 гола. Jean Philippe Mateta има 7 гола за Mainz.
Вердер нямат загуба в последните си 10 мача.

Вердер Бремен – Майнц: Прогноза

Ако ранните залагания са нещо, което трябва да се осъществи, тогава целите трябва да потекат в Бремен в събота следобед, макар че като се има предвид последните данни и за двете страни, лесно е да се почувства, че „под 2.5 цели“ е надценено в момента. Домакините бяха въвлечени в много игри с висока оценка в края на краищата, макар че, както бе споменато по-горе, те създадоха по-малко от предложения резултат. Добавете и факта, че Майнц наистина се е борил да накара нещата да се случват обратно на техните последни пътувания, отбелязвайки само един гол в последните си четири и малък залог на нискокачествена афера е заслужен.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG