Залцбург – Наполи четвъртък 14 Март bet365 eu

Двубоят между Залцбург – Наполи ще се проведе на 14 Март (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Преди първия мач, Залцбург се надяваше да напусне Неапол с някаква награда за усилията си, но те бяха тъжно победени с 3:0 и поради тази причина са в много лошо положение в момента.

Коефициентът за победа на Залцбург 2.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на Наполи 2.87Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Залцбург – Наполи: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Наполи – FC Salzburg 3-0.
FC Salzburg не са губили в последните 69 свои домакинства.
Наполи нямат загуба в последните си 4 мача като гост.

Залцбург – Наполи: Прогноза

От гледна точка на залаганията, изключителен избор е „Залцбург да отбележи повече от 1.5 цели“. Австрийците нямаха късмет да не вкарат в първия мач, докато Наполи бяха далеч от впечатляващи в защитна гледна точка, когато представяха Цюрих с много точки в Швейцария в предишния кръг.

Добавете и факта, че Залцбург има средно по 2,62 гола за домакински мач в Лига Европа този сезон и залогът на домакините в четвъртък да направи два пъти по-голям успех, е особено привлекателен, особено при наличните коефициенти.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Лига Европа само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet-bg com

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com