Ню Йорк Никс – Вашингтон Уизърдс 15 Февруари

Двубоят между Ню Йорк Никс – Вашингтон Уизърдс ще се проведе на 15 февруари (четвъртък) от 02:35 часа след полунощ българско време в поредна схватка от редовната кампания в НБА. Столичани спечелиха с 121-103 точки у дома срещу Никс през януари в първия им мач за сезона, а в “Madison Square Garden“ не познават загубата в седем поредни визити.

Залози затова Вашингтон да продължи с успешните си игри в арената на противника можете да правите с коефициент 1.54. Вероятността Никс да спре пропадането си с победа в двубоя е оценена на 2.65, а пазарът за общо над 207 точки в срещата е фиксиран със стойност 1.90.

Ню Йорк Никс отстъпи с 92-108 точки като гост на Филаделфия 76 в понеделник. Инкасирайки седмо поред поражение в лигата. След разочароващите резултати напоследък момчетата на треньора Джеф Хорначек. Които имат баланс от 16-11 у дома, се свлякоха на 11-та позиция в таблицата на Изток.

Тим Хардауей Джуниър пропусна всичките си осем стрелби от тройката срещу Филаделфия и е един от големите длъжници на тима с едва 25.8% успеваемост по време на негативната поредица. Майкъл Бийзли зае мястото на звездата Кристъпс Порзингис, който пропуска остатъка от сезона, и се открои със средно по 19.7 точки и 8.3 борби в предните три срещи.

Вашингтон Уизърдс срази Чикаго Булс с 101-90 точки като гост през уикенда, записвайки шеста победа в осем мача, откакто загуби лидера си Джон Уол (контузия). „Магьосниците“ са петият най-силен отбор на Изток към момента с показатели 32-24, в това число 15-14 като гост.

Брадли Бийл ще иска да забрави бързо двубоя срещу Булс, след като не успя да вкара нито веднъж от тройката от седем опита. Томас Саторански бе звездата на вечерта, забивайки 25 точки, към които добави шест асистенции и две откраднати топки. Той обаче напусна терена с травма и е под съмнение за срещата.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG