Айнтрахт Франкфурт – Вердер Бремен 06 Октомври

Двубоят Айнтрахт Франкфурт – Вердер Бремен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 05 Октомври (събота) от 19:00 часа. Айнтрахт Франкфурт е домакин на Вердер Бремен тази неделя вечер в немската Бундеслига. Айнтрахт не са победени след поражението си в Лига в Европа с 3: 0 срещу Арсенал.

Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 2.10. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Вердер Бремен е 3.40. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Айнтрахт Франкфурт – Вердер Бремен: Статистика Н2Н

Статистиката на Айнтрахт като домакин този сезон: 2-1-0.
Гонзало Пасиенсия е голмайстора на Айнтрахт с 3 гола. Юя Осако има 3 гола за Вердер.
Мачове от миналия сезон: 1-2 (Айнтрахт домакин) и 2-2 (Вердер домакин).

Айнтрахт Франкфурт – Вердер Бремен: Прогноза

Вердер Бремен е допуснал поне 2 гола в 5 от последните си 6 мача в Бундеслигата. Те също са вкарали поне 2 в последните си 3 гостувания в Бундеслигата. Прогнозираме, че тази среща има голям шанс да завърши с над 2.5 гола и двата отбора на целта.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG