Алекс Епакис оставя следа като треньор в Австралийския футбол

Преподавател на треньори и оценител във Федерацията по Футбол на Австралия и Футбол НСА, Алекс Епакис също е старши треньор на екипите на NPL за мъже и жени от университета в Сидни.

Алекс Епакис е бил само на 26 години, когато е направил история, ставайки най-младият лицензиран акредитиран лицензатор в страната.
Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

 

Преподавател на треньори и оценител във Федерацията по Футбол на Австралия и Футбол НСА, Епакис също е старши треньор на екипите на NPL за мъже и жени от университета в Сидни.

Алекс Епакис е бил само на 26 години, когато е направил история, ставайки най-младият лицензиран акредитиран лицензатор в страната.

Лицензът FFA / AFC A му позволява да поеме отговорността за NPL, W-лига. Национален отбор по младежка лига, както и да бъде помощник треньор на A-League. Това е само едно ниво надолу под професионалния лиценз, което му позволява да бъдете главен треньор на А-Лига.

Говорейки на Неос Космос, Епакис казва, че никога не го е виждал на младини и липсата на опит в игра като бариери пред треньора.

„Докато не предлагам професионален опит, аз съм доста методичен в работата си като треньор“, казва той.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите bet365 live. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Следвайте всички залози и прогнози за Австралийски Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG