Анахайм Дъкс – Бостън Бруинс 16 Ноември

Двубоят между Анахайм Дъкс – Бостън Бруинс ще се проведе на 16 ноември (четвъртък) от 05:05 часа след полунощ наше време в схватка от редовната кампания в НХЛ. „Патоците“ спечелиха всеки един от последните седем двубоя срещу противника.

Шансовете на Анахайм да продължи успешния ход срещу съперника от Бостън е 1.80. Ставката за победа на Бруинс е 2.05, а залози затова да видим общо над 5.5 гола в двубоя се приемат с коефициент 2.05.

Анахайм Майти Дъкс загуби от лидера на Изток Тампа Бей Лайтнинг с 1-2 шайби в понеделник. Инкасирайки пето поражение в миналите си шест мача. „Патоците“ имат показатели от 7-10 тази кампания, а пред своята публика са били на печелившата страна четири пъти в 11 домакинства.

Нападателят на Анахайм Якуб Силферберг бе във вихъра си през миналия сезон (49 точки). Но в първите си 10 срещи тази кампания се отличи само с четири асистенции. В последно време 27-годишният швед отново напомня на себе си с пет попадения в седем дуела, три от които в предишните два мача.

Бостън Бруинс пристига в Калифорния в неприятна серия от три загуби. Като за последно тимът стъпи накриво у дома, отстъпвайки с 1-4 от Торонто Мейпъл Лийвс. Момчетата на треньора Брус Касиди също имат негативен баланс до момента (6-10), а в общо шест визити са записали само един успех.

Нападателите Брад Марчанд и Андерс Бьорк получиха контузии срещу Торонто и няма да бъдат на разположение на треньора Касиди. Добрата новина в тима е, че центърът Дейвид Крейчи, който пропусна миналите 10 срещи заради травма в горната част на тялото, е близко до завръщане на леда.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG