Антоан Гризман обяви, че ще остане в Атлетико Мадрид

Антоан Гризман сложи край на спекулациите около бъдещето си. Въпреки твърденията, че се е разбрал с Барселона, той обяви, че ще остане при „дюшекчиите“. Направи го в ефира на испанската тв Movistar Plus, която излъчи специално подготвено видео, което по-рано днес французинът

анонсира в социалните мрежи.
Веднага след излъчването на предаването, Гризман публикува в Twitter красноречиво съдържание: Aнтоан върви към „Wanda Metropolitano“ и се усмихва, а текстът отдолу гласи: „Моите фенове, моят отбор, МОЯТ ДОМ“.
Филмът проследи емоциите на Гризман в края на миналия сезон и колебанието му къде да продължи кариерата си. Беше показан разговор между него и сестра му относно условията, които му предлагат двата клуба, както и още дискусии с близките му .
Във видеото не беше пропуснат и моментът от последния шампионатен мач срещу Ейбар, в който малка група фенове на Атлетико освиркаха французина, мислейки, че той вече е казал „да“ на Барса. Това се случи няколко дни след двата му гола във вратата на Олимпик Марсилия във финала на Лига Европа. Гризман призна, че се е почувствал много обиден и наранен, но след двубоя Диего Симеоне го е успокоил.

Разсъждавайки дали да приеме офертата на Барселона или да остане верен на Атлетико, Гризман призна, че голямата му цел е да спечели Шампионската лига. Това е и несбъднатата мечта на всички фенове на „дюшекчиите“, а нападателят отчете, че клубът прави необходимото да подсили състава си, за да може да се бори с най-добрите в Европа.

„Реших да остана!“, заяви в края нападателят, а мнозина видяха в документалното видео опит да бъде копиран ЛеБрон Джеймс.

Гризман не скри, че от финансова гледна точка предложението на Атлетико е било по-изгодно, но за него най-важен е стремежът на клуба да се развива. Той е доволен от активността на „червено-белите“ на трансферния пазар и, която до момента включва привличането на добрия му приятел Тома Лемар от Монако и Родри от Виляреал. Очакват се още няколко качествени попълнения, с които тимът на Диего Симеоне да продължи да се конкурира с Барселона и Реал Мадрид.

Следващата стъпка ще е удължаването на договора на Гризман. Той ще преподпише до 2023 година и ще получава рекордна в клубната история заплата. Говори се, че тя ще е около 23 млн. евро.
Макар и емоционален, филмът, посветен на избора на Антоан, предизвика основателни критики. Мнозина обвиняват французина, че през последните месеци съвсем съзнателно е фокусирал вниманието върху себе си и е държал опънати нервите на милиони фенове. В крайна сметка Гризман ще продължи да носи екипа на Атлетико.
„Рохибланкос“ купиха нападателя с номер 7 за 30 млн. от Реал Сосиедад през 2014 година. През миналото лято той беше много близо до трансфер в Манчестър Юнайтед, но прояви лоялност към Атлетико заради наказанието клубът да не привлича играчи в рамките на календарната 2017 година. Този ход осигури нов солиден договор на звездата и го качи на пиедестал в очите на феновете.

През последната кампания Гризман вкара общо 29 гола в 49 мача във всички турнири. В актуалния му договор има откупна клауза на стойност 200 млн. евро, но от 1 юли тя става 100 млн. Предполагаше се, че той бави отговора на големия въпрос, изчаквайки тази дата, когато да обяви, че отива в Барселона.
Гризман спази обещанието си да свали картите преди старта на Мондиал 2018, както настояваше Дидие Дешан. Селекционерът на „петлите“ бе един от хората, които го съветваха да остане в Атлетико. На същото мнение са били и най-близките му. Интересното е, че първият, който поздрави Гризман и му пожела успех през следващия сезон, бе защитникът на Барса Жерард Пике.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.