Арсенал надигра с 3:0 като гост Карабах

Арсенал надигра с 3:0 като гост Карабах в мач от Група „Е“ на Лига Европа. В 4-ата минута Сократис Папастатопулос изведе „топчиите“ напред с известна доза късмет. В 53-ата минута Емил Смит-Роу бе точен за 0:2, а Матео Гендузи отбеляза третия гол за Арсенал в 80-ата минута. Арсенал е лидер в групата с 6 точки, колкото има в актива си и Спортинг (Лисабон) на втората позиция. Ворскла (Полтава) и Карабах

остават с по 0 точки.
Иносент Емегара водеше атаката на тима от Азербайджан, а Алекс Иуоби, Дани Уелбек и Емил Смит-Роу оформиха нападателното трио на Арсенал.
Българският халф Симеон Славчев, възстановил се наскоро от травма, започна на скамейката на резервите. Той все пак се появи в игра 6 минути преди края, когато крайният резултат вече бе оформен.
Още в 4-ата минута след центриране от корнер на Мохамед Елнени Начо Монреал стреля с глава, топката се отклони от тялото на Сократис и попадна във вратата на домакините.
В 17-ата минута Емил Смит-Роу пропусна да направи резултата 0:2, като от съвсем близко разстояние, но и от малък ъгъл не успя да изпрати топката в опразнената врата на Карабах след центриране на Сеад Колашинац.
В 27-ата минута Бернд Лено трябваше да се намесва решително. Махир Мадатов направи чудесен индивидуален пробив и се освободи от бранителите на Арсенал, но не нанесе достатъчно добър удар и гостите оцеляха в тази ситуация.
В 39-ата минута играчите на Карабах бяха близо до изравнителен гол, но Лено реагира брилянтно и направи ключово спасяване след изстрел на Филип Озобич.
Четири минути след почивката Мадатов изпрати топката в долния ляв ъгъл на Лено, след като се озова очи в очи с германския страж на гостите, но попадението правилно бе отменено заради засада.
Малко след това Мадатов за пореден път застраши вратата на Арсенал, но не успя да порази целта.
В 53-ата минута Смит-Роу бе изведен в наказателното поле на домакините в много добрa голова позиция и провря топката между краката на вратаря Вагнер – 0:2.
В 61-ата минута Карабах можеше да се върне в мача, но Иносент Емегара направи голям пропуск, като от много близо не успя да преодолее направилия ново отлично спасяване Лено.
В 80-ата минута Матео Гендузи порази противниковата врата с прецизен изстрел от границата на наказателното поле.
В 84-ата минута Симеон Славчев се появи на терена на мястото на Гара Гарайев, а малко след това Дани Уелбек направи сериозен пропуск за Арсенал и резултатът остана непроменен.
КАРАБАХ – АРСЕНАЛ 0:3

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.