Атлетико Мадрид е новият шампион в Лига Европа

Атлетико Мадрид е новият шампион в Лига Европа! Момчетата на наказания днес Диего Симеоне надвиха с категоричното 3:0 Олимпик Марсилия във финалната среща в Лион. Гризман потопи мечтите на марсилските фенове с попадения в 21-ата и 49-ата минути,

а Габи Фернандес ги довърши с гол в 89-ата. Атлетико отново се възкачиха на трона във втория по сила европейски клубен турнир, след като триумфираха през 2010 и 2012 година.
Наставникът на френския тим Руди Гарсия избра схема 4-2-3-1 с централен нападетел Валер Жермен и звездно офанзивно трио – Товен, Дмитри Пайе и Лукас Окампос. Диего Симеоне подреди състава си в 4-4-2 с Диего Коща и Антоан Гризман в атака.
В четвъртата минута Пайе изведе Жермен в наказателното поле, ала френският нападател шутира встрани при чудесен голов шанс почти фронтално срещу Ян Облак. Олимпик Марсилия първи търсеше откриване на резултата.
Испанският тим укроти началния устрем на своя съперник и се възползва от фрапантна грешка. В 21-ата минута вратарят Стив Манданда подаде топката напред към Замбо Анкиса, който сякаш се уплаши от топката и я насочи в неясна за него посока. Атлети се възползва и след пас на Фернандес топката стигна до Гризман, който с лекота реализира сам срещу стража – 0:1.
В 25-ата френският състав създаде суматоха пред наказателното поле на Атлетико, които обаче се справиха и изчистиха топката. В 32-ата звездата Дмитри Пайе напусна терена поради контузия. До края на полувремето Олимпик така и не намери острота в атаките си и Облак се чувстваше необезпокояван.
В 47-ата Анхел Корея си извоюва предимство в наказателното поле след страхотен финт, но беше блокиран. Две минути по-късно „дюшекчиите“ нанесоха втори удар. Коке изведе Гризман, който овладя топката, напредна в наказателното поле и технично копна над вратаря за 0:2. Френската защита отново „проспа“ тази комбинация и беше наказана.
Ранното попадение стъписа Олимпик и в следващите минути Атлетико диктуваше ритъма на играта. . В 67-ата Сансон стреля прекалено високо при една от редките завършени атаки на марсилци. В 70-ата Саул шутира опасно, топката се отклони от Луис Густаво и излезе в корнер.
В 81-ата Марсилия можеше да се върне в мача, но сантиметри не достигнаха за попадение. Резервата Костас Митроглу се извиси и насочи прекрасно с глава, топката тупна коварно, но се отби от страничната греда. Две минути по-късно Амави отправи тежък удар от 24 метра – в ръцете на словенския вратар.
В 89-ата капитанът Габи оформи крайния резултат с трето попадение в мрежата на Олимпик Марсилия. Испанците достигнаха до кадрови превес в наказателното поле, Коке подаде към Габи и насочи по диагонала.
Атлетико заслужено спечели четвъртия си европейски трофей след три в Лига Европа и един в КНК. „Червено-белите“ си извоюваха и правото да играят за Суперкупата на Европа, като техен съперник ще бъде победителят от финала в Шампионската лига: Реал Мадрид – Ливърпул.

Олимпик Марсилия – Атлетико Мадрид 0:3
0:1 Гризман (21)
0:2 Гризман (49)
0:3 Габи (89)

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.