Байерн доказа превъзходството си в Германия

Байерн (Мюнхен) затвърди превъзходството си на домашна сцена със седма поредна титла или общо 29-а, което е нов рекорд. За разлика от последните няколко този триумф на “червените” дойде много трудно и беше официализиран чак в днешния последен кръг на Бундеслигата след домакинска победа с 5:1 над Айнтрахт (Франкфурт).

Борусия (Дортмунд) остана на 2 точки, независимо че свърши своята работа срещу Борусия (Мьонхенгладбах) – 2:0. Точно вестфалци бяха последният тим, който успя да наруши хегемонията на баварците с две титли през 2011 и 2012 г.

Сега Байерн има шанс и за дубъл, защото след

седмица среща РБ (Лайпциг) във финала за Купата на Германия.

В същото време Айнтрахт, който до миналата седмица беше на крачка от място в Шампионската лига, сега едва успя да се докопа до Лига Европа като седми. Хофенхайм остана извън евротурнирите.

Байерн се нуждаеше само от точка в този мач, защото имаше и много по-добра голова разлика от Дортмунд. Някаква интрига имаше само за период около три минути в началото на второто полувреме . Резултатът на “Алианц Арена” беше 1:1, а по същото време в Гладбах гостите водеха с 1:0.

Кингсли Коман даде мечтания старт на мача за Байерн с попадение още в 4-ата минута. Себастиен Алер изравни за Айнтрахт в 50-ата, но Дейвид Алаба и Ренато Санчес наказаха две неубедителни намеси на вратаря Кевин Трап и на практика решиха всичко.

После остана време за напускащите клуба Франк Рибери и Ариен Робен да вкарат по веднъж в прощалния си мач пред местните фенове.

Това бе последен домакински мач за Ариен Робен, Франк Рибери и Рафиня, които си тръгват като свободни агенти. И тримата футболисти на Байерн обаче бяха сред резервите. Нико Ковач не направи експерименти и заложи на оптималния си състав.

Гостите от Франкфурт излязоха с Лука Йович в атака, за когото това вероятно беше последен мач преди трансфера му в Реал Мадрид.

Срещата стартира като по поръчка за домакините с експресен гол. В 4-ата минута Кингсли Коман промуши кълбото покрай Кевин Трап за 1:0.

Последваха още опасности пред вратата на Айнтрахт, като стражът на два пъти спаси опасни шутове на Дейвид Алаба и Роберт Левандовски.

В 26-ата минута „Алианц Арена“ отново скочи на крака след удар на Серж Гнабри в мрежата, но се намеси технологията ВАР, която забеляза засада в атаката. Съответно попадението не беше зачетено.

В 31-вата футболист на Айнтрахт за малко да си забие автогол, но гредата го спаси. Секунди след това Томас Мюлер се измъкна и стреля, но Трап се намеси. Байерн определено се забавляваше в тези минути.

На полувремето за Айнтрахт се появи още един нападател в лицето на Алер, който се нуждаеше от само пет минути, за да се разпише – 1:1.

В 53-ата Алаба върна аванса на Байерн. Защитникът реализира при добавка след неубедителна намеса на Кевин Трап.

Стражът на Франкфурт не реагира по най-добрия начин и в 58-ата минута след шут на Ренато Санчес, с което авансът на домакините вече стана 3:1.

Доброто развитие на двубоя позволи на Ковач да вкара в игра Робен и Рибери. Вторият от тях направи последен голов слалом на този стадион в 72-ата минута, покачвайки на 4:1. Робен обаче също искаше да си тръгне с попадение и го стори в 78-ата минута на празна врата – 5:1.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.