Байерн Мюнхен победи с 3:2 Падерборн

Байерн Мюнхен победи с 3:2 Падерборн 07 в 250-ия си мач на “Алианц Арена” в Бундеслигата. В герои за домакините се превърнаха Серж Гнабри и Роберт Левандовски , като германското крило се отчете и с две асистенции. Попаденията на Денис Сърбени и Свен Михел пък не се оказаха достатъчни за гостите, за да избегнат поражението.

Ханзи Флик бе направил няколко промени в състава си преди първия мач с Челси от ШЛ. В защита стартираха Люка Ернандес и дебютантът в Бундеслигата Алваро Одриосола вместо наказаните Жером Боатенг и Бенжамен Павар. Филипе Коутиньо пък замени Кингсли Коман като крило .

Hа позицията зад нападателя изненадващо бе предпочетен Корентен Толисо пред Томас Мюлер. Атаката на Падерборн пък бе водена от Стрели Мамба.

Мачът започна с минута мълчание заради вчерашния терористичен акт в Ханау, при който загинаха 9 души. В 4-ата Мамба се разписа, но попадението не беше признато заради засада. В 8-ата Одриосола центрира, но ударът с глава на Роберт Левандовски премина покрай вратата. В 17-ата нападателят не успя да засече по добър начин центриране на Коутиньо и така прати топката в аут. В 25-ата след пас на Толисо Гнабри първо запази топката, а после я прати в противниковата мрежа за десетия си гол през сезона в стотния си мач в немския елит.

В 28-ата нов удар с глава на Левандовски се озова в ръцете на Леополд Цингерле. В 41-ата Коутиньо отправи прекалено слаб изстрел по земя, който не затрудни съперниковия страж. В 44-ата Нойер направи едно от марковите си излизания от наказателното поле . Той  не успя да отнеме топката от Сърбени, който продължи дрибъла си и изравни за 1:1.

В 50-ата Мамба не се справи при центриране, като във въпросната ситуация получи и контузия.

Така той веднага беше заменен, а това беше втора принудителна смяна за Падерборн в мача. В 53-ата Цингерле изби опасен шут на Левандовски в корнер, а при последвалото му изпълнение юношата на домакините отрази и удар с глава на полския национал. В 62-ата влезлият от резервната скамейка Свен Михел отправи изстрел, който обаче не се оказа проблем за Нойер. В 66-ата Цингерле с поредната си блестяща изява спаси удар на резервата Коман.

В 70-ата Кай Прьогер сгреши с изнасянето на топката, която впоследствие стигна до Левандовски, а той най-после успя да се отчете с гол в срещата. В 75-ата обаче гостите възстановиха равенството за втори път тази вечер. Нойер изби удар на резервата Денис Ястремски, но топката попадна в Михел, чиято добавка се оказа сполучлива. В 79-ата Коман пробва изстрел, който беше уловен от противниковия вратар. В 88-ата Гнабри за втори път в мача асистира на Левандовски, който с 25-ия си шампионатен гол за кампанията донесе изстрадания успех на баварците.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.