Байерн Мюнхен победи с 4:1 Лацио

Байерн Мюнхен победи с 4:1 Лацио в първия 1/8-финал от Шампионската лига и си отвори широко вратата към следващата фаза. Римските „орли“ отстъпваха сериозно пред своя съперник, като направиха три фатални грешки, довели до попадения за баварците.

Резултатът беше открит от Роберт Левандовски, който наказа груба грешка на отбраната на домакините в 10-ата минута. До края на първото полувреме се разписаха

още Джамал Мусиала и Льорой Сане. В началото на втората част Франческо Ачерби си наниза автогол. Само две минути по-късно Хоакин Кореа намали, но това беше всичко в този мач.

Баварците дадоха ясен знак какви са намеренията им от първата минута. Играчите от Мюнхен подложиха съперника на преса и домакините трудно изнасяха топката. Това доведе закономерно до грешка в отбраната в 10-ата минута, когато Матео Мусакио върна топката назад така, че тя беше достигната от Роберт Левандовски.

В 17-ата минута Байерн организира контраатака. Левандовски нахлу отляво и пусна топката към Сане в наказателното поле, но германецът не успя да се възползва. В ответната атака се стигна до интересна ситуация пред вратата на Нойер, като се създаде впечатлението, че ще бъде отсъдена дузпа, но впоследствие се оказа, че е имало засада.

В 23-ата минута Луис Алберто стреля от наказателното поле, но Нойер спаси. Така се стигна до 24-ата минута, когато Байерн удвои аванса си. Лацио загуби лесно топката в средата на терена. Последва атака чрез Алфонсо Дейвис, който подаде към Леон Горецка .

Той  насочи топката към непокрития Джамал Мусиала и младокът вкара за 2:0.

В 39-ата минута обаче отбраната на Байерн беше преодоляна с далечно подаване към Ладзари отдясно. Той напредна и прати топката към вратата. Футболист на Лацио се размина на сантиметри с нея, но тя все пак беше върната към Имобиле, който стреля, но ударът му беше блокиран и топката излезе в ъглов удар.

В 43-ата минута Патрик загуби топката в средата на терена, като дори не успя да фаулира Кингсли Коман. Вратарят Пепе Рейна отрази първия тежък удар на Коман, но при добавката Сане не сбърка за 3:0.

Втората част започна вихрено с размяна на голове в рамките на две минути. Първо Байерн поведе с 4:0, след като Ачерби си отбеляза автогол. Малко по-късно Хоакин Кореа наказа разсеяната игра на баварците в защита и намали. Голът даде импулс на лациалите. В 55-ата минута Нойер с една ръка отрази удар на Кореа, който стреля след взаимодействие с Имобиле.

Последва двойна смяна в състава на домакините, като играта напуснаха Патрик и Лукас Лейва, а на терена влязоха Гонсало Ескаланте и Уесли Хут. В 66-ата минута Дейвид Алаба стреля от пряк свободен удар, но топката прелетя над вратата. В 72-ата минута Лацио пробва нещо заучено в наказателното поле, но топката беше блокирана. До края Байерн игра внимателно, като в края имаше нова възможност от фаул чрез Алаба, но до нови попадения не се стигна.

Така баварците записаха убедителен успех и гледат спокойно към реванша на 17 март в Мюнхен.

Лацио – Байерн 1:4

0:1 – Левандовски 10
0:2 – Мусиала 24
0:3 – Сане 43
0:4 – Ачерби 48-авт.
1:4 – Кореа 50

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Байерн Мюнхен победи с 4:1 Лацио