Челси победи с 1:0 Атлетико Мадрид

Челси победи с 1:0 Атлетико Мадрид и направи важна крачка към четвъртфиналистите в Шампионската лига. Оливие Жору отбеляза единствения гол на „Арена Национал“ в Букурещ .

Диего Симеоне трябваше да се справя с доста кадрови проблеми, но наказаните за мача с Леванте Стефан Савич и Саул Нигес се завърнаха сред титулярите. Черногорецът си партнираше в центъра на защитата с Фелипе, Марио Ермосо беше ляв бек, а отдясно игра Маркос Йоренте. Луис Суарес и Жоао Феликс водеха нападението, в средата на терена започнаха капитанът Коке и Саул, а по крилата

действаха Анхел Корея и Тома Льомар.

Заради контузии мача пропуснаха Шиме Върсалко, Хосе Хименес, Яник Ферейра-КараскоЯник Ферейра-Караско и Ектор Ерера. Киърън Трипиър пък е със спрени права от ФИФА до края на месеца.

Тухел пусна на върха на атаката Жиру, а по двата фланга му помагаха Тимо Вернер и Калъм Хъдсън-Одой. Мейсън Маунт, Жоржиньо и Матео Ковачич бяха тримата халфове, Сесар Аспиликуета и Маркос Алонсо стартираха по двата фланга в защитата, а двойка централни бранители пред вратаря Едуард Менди бяха Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен.

Големият отсъстващ в състава на Челси беше Тиаго Силва. Кай Хавертц и Кристиан Пулишич се появиха след почивката. Курт Зума, за когото се очакваше да е титуляр, също бе сред резервите.

Атлетико започна да пресира агресивно от самото начало и това можеше да доведе до ранен гол в полза на „лос колчонерос“, след като Менди се забави с обработването на върнатата към него топка и имаше късмет, че не беше наказан. Мейсън Маунт пък получи жълт картон още в 1-ата минута за нарушение срещу Феликс и ще бъде наказан за реванша.

В този период от двубоя Атлетико нападаше основно отляво, където Льомар се стремеше да използва бързината си.

Челси настояваше да задържа по-продължително топката и да провокира грешки в противниковата защита.

В 14-ата минута Суарес се пребори с Рюдигер около аутлинията и подаде успоредно на голлинията към Льомар, но той закъсня да засече топката. В ответната атака остро центриране на Аспиликуета създаде сериозно напрежение пред Облак.

В 25-ата минута Маркос Алонсо пробва далечен изстрел, но Ян Облак спокойно улови. Секуни по-късно защитата на мадричани едва се справи с опасно центриране към Жиру.

В 34-ата минута Льомар овладя топката и тръгна към наказателното поле, но взе грешното решение и потърси Суарес, вместо свободния вляво Жоао Феликс. Тимо Вернер пък хитро елиминира Савич и стреля в близкия ъгъл, но Облак спаси.

В 42-ата минута Анхел Корея проби на скорост и опита да комбинира със Суарес. Tой не успя да нанесе удар, а това беше най-добрата атака на Атлетико до почивката.

„Дюшекчиите“ имаха проблеми в средата на терена и Челси определено доминираше през първото полувреме.

На старта на втората част отново лондончани бяха по-дейни. Отличната техника на Маунт му позволи да превземе голямо пространство и да изведе Вернер, но подаването на германеца не стигна до Жиру. В 58-ата минута хубава флангова атака на Атлетико завърши с избита топка, която попадна на крака на Феликс. Португалецът веднага стреля атрактивно, но не уцели вратата.

В 62-ата минута Йоренте получи жълт картон за тактическо нарушение срещу Вернер, който опасно набираше скорост. Секунди по-късно същото направи и Жоржиньо срещу Жоао Феликс. Подобно на Мейсън Маунт, бразилецът с италиански паспорт ще пропусне втория мач.

В 69-ата минута Оливие Жиру направи нещо много красиво. Френският национал се оказа непокрит в наказателното поле и с красива задна ножица насочи топката в мрежата. Първоначално голът беше отменен за засада. Съдията Феликс Брих спря играта за почти три минути, докато получи в слушалката информация за това дали попадението е редовно. В крайна сметка голът бе признат, защото топката стигна до Жиру от крака на Марио Ермосо.

Тухел веднага предприе двойна смяна, като пусна Н’Голо Канте и Хаким Зиеш на местата на Ковачич и Маунт. Не след дълго пък Рийс Джеймс се появи вместо Хъдсън-Одой. Симеоне от своя страна извади Корея, Феликс, Саул и Ермосо, а в игра влязоха Муса Дембеле, Ренан Лоди, Лукас Торейра и Витоло.

В минутите след гола Тимо Вернер се отскубна на скорост и можеше да направи победата на Челси по-убедителна, но Облак изби в корнер. Атлетико се изнесе по-напред в търсене на изразвняването, но нито времето беше много, нито футболистите в червено-бяло имаха идея как да стигнат до попадение.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код .  Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. Челси победи с 1:0 Атлетико Мадрид