Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт 05 Май

Двубоят Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 05 Май (неделя) от 19:00 часа. След като завърши на 5-то място миналия сезон, Леверкузен ще търси място в топ-четири през този сезон и само с три мача до края, те все още имат шанс да постигнат тази цел.

Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 1.61. Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт: Статистика Н2Н

Вендел има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Леверкузен. Даниел Калигури е с 9 за Шалке.
Леверкузен са в победна серия от 3 мача.
Леверкузен се намира в победна серия от 3 мача в Бундеслига.

Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт: Прогноза

На база предходните срещи между отборите и тяхната настояща форма, победа за домакините представлява залог банкер в тази среща.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG