Байер Леверкузен – Борусия М.Гладбах, 10 март

Двубоят между  Байер Леверкузен – Борусия М.Гладбах ще се проведе на 10 март (събота) от 16:30 часа в среща от Бнундеслига I на Германия.  Най-интересният сблъсък на деня ще се играе на BayArena. Леверкузен ще се опита да пробие в топ 4 с победа над Борусия Монхенгладбах. Посетителите също се надяват на победа, защото са само на 6 точки разстояние от  европейския футбол.

Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 1.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.90. Коефициентът за победа на  Борусия М.Гладбах е 5.00Вижте ТВ Програма за мача тук.


Байер Леверкузен – Борусия М.Гладбах: Н2Н статистика

Борусия Монхенгладбах имаше три поредни победи в срещите с Die Werkself, но Леверкузен успя да ги прекрати, като вкара  пет гола в „Стадион в Борусия“ през октомври миналата година.

Леверкузен също победи, когато отборите играха в DFB Pokal през декември (0-1 на BORUSSIA PARK).

Die Werkself са много по-успешни като общо в мачовете на BayArena, където са спечелили 19 и са загубили 8 от 35 срещи с Foals.

Прогноза

Гладбах показаха отбранителни дупки в двуседмичния тест срещу Вердер Бремен  и  Байер Леверкузен , които имат огнева мощ ще се опитат да експлоатират тези техни слабости.

Ще подкрепим домакинската победа и Леверкузен  да вкара над 1,5 гола в мача, като основни възможности за залагане на дербито на деня в Бундеслигата.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com