Евертън – Брайтън, 10 март

Двубоят между Евертън – Брайтън ще се проведе на 10  март (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Евертън не успя да запише победа на  Turf Moor след като държеше преднина срещу  Бърнли и завършиха с 2-1 в края на мача. Карамелите паднаха и с 1: 0 срещу Уотфорд, и отново се намират в долната половина на класирането.

Коефициентът за победа на Евертън  е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на  Брайтън  е 3.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Евертън – Брайтън: Статистика Н2Н за двубои

Евертън е доминиращата сила в историята на H2H сблъсъците с чайките. Брайтън са спечелили само 1 от 9 срещи срещу карамелите.

Независимо от това, само един мач се е играл между тези два отбора от 1983 г. насам. Той завърши с 1-1 равенство в този сезон във Фалмер.

Интересното е, че в последните седем срещи H2H   и двата отбора са вкарали гол.

Прогноза

Бихме могли да станем свидетели на тенденцията за много голове от двубоите  H2H. Брайтън е доста впечатляващ в последната трета напоследък.

Освен това Евертън вкара пет гола в последните две домакински срещи. Затова подкрепата на  голове в двата края е най- подходящия залог тук.

Ще добавим и голмайстора Голен Мъри да вкара по всяко време за гостите.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com