Барселона – Атлетико Мадрид 09 Януари

Двубоят Барселона – Атлетико Мадрид от Суперкупата на Испания ще се проведе на 09 Януари (четвъртък) от 21:00 часа. Барселона ще бъде уверен, че може да вземе положителен резултат и да прогресира до финала на Суперкупата в четвъртък, тъй като е непобеден в последните си девет мача срещу Атлетико Мадрид.

Коефициентът за победа на Барселона е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 3.75.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Атлетико Мадрид: Статистика Н2Н

Ат. Мадрид нямат загуба в последните си 5 мача.
Барселона нямат загуба в последните си 12 мача.
Ат. Мадрид са в победна серия от 4 мача.

Барселона – Атлетико Мадрид: Прогноза

Уверени сме, че в полуфинала на Суперкупата в четвъртък ще бъдат постигнати под 2,5 гола и предвиждаме краен резултат в полза на Барселона. Каталунците изпревариха Атлетико Мадрид в повечето департаменти досега този сезон и този мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Copa Del Ray можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG