Бешикташ – Кайзериспор понеделник 07 Май

Двубоят между Бешикташ – Кайзериспор ще се проведе на 07 май (понеделник) от 20:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Завръщането на тима на Бешикташ претърпя огромен удар миналия уикенд, когато „Черните орли“ паднаха с 2:0 срещу „Галатасарай“ в огромното дерби в Истанбул.

Коефициентът за победа на Бешикташ е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00Коефициентът за победа на Кайзериспор 15.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бешикташ – Кайзериспор: Двубой статистика

Интересното е, че Кайзери държи Бешикташ с равенство във всяка от последните три срещи от статистиката.

Всичките последни четири срещи от H2H видяха и двата отбора на целта в срещата.

Като цяло, Бешикташ беше много по-добър в сблъсъците в столицата, където спечелиха 10 и загуби само 2 от 15 срещу Kayserispor.

Бешикташ – Кайзериспор: Прогноза

Екипът, воден от Мариус Сумудица, беше съвсем лесен за преодоляване наскоро. Кайзери донесе цели 17 гола в последните шест мача (почти три на мач), което е малко прекалено много, особено ако знаем, че сега са срещу една от най-талантливите страни в състезанието.

Такава ужасна форма на Kayseri със сигурност ще бъде музика към ушите на Талиска и Райън Бабел, които са били неотразимите изпълнители на Black Eagles досега през сезона. Ще подкрепим домакините, които ще спечелят с два или повече гола, докато можете да заложите и на домакините, за да спечелят с три или повече гола.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: vodafone, beko, turkish airlanes.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG