Етър Велико Търново – Пирин 07 Май

Двубоят между Етър Велико Търново – Пирин ще се проведе на 07 май (понеделник) от 20:00 часа в среща от Първа Лига на България. Етър допусна четири загуби в последните си седем мача, в които записа още две победи и равенство.

Коефициентът за победа на Етър Велико Търново е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Пирин е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Пет от шестте победи на тима до момента са постигнати у дома. Тимът от Велико Търново спечели седем точки в последните си три домакинства. Отборът има само едно поражение на свой терен след подновяването на шампионата. „Виолетовите“ се разписаха в осем от последните си 12 двубоя. Тимът има 31 попадения, като 22 от тях са отбелязани на собствен терен.“Болярите“ допускат поне по един гол в последните 17 двубои. Етър има най-малко „сухи“ мрежи от отборите в Първа лига -3. Тимът има втората най-слаба защита с 52 допуснати гола.

Тимът на Милен Радуканов спечели само две от последните 15 гостувания. „Орлетата“ регистрираха пет загуби в последните си седем визити. Пирин не се разписа само в един от последните девет мача в Първа лига.Тимът не запази вратата си без гол в нито един от последните осем срещи.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: FedEx, Армеец, Mtel, bet365.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG