Верландер беше изгонен във 2-рия ининг при загубата с 6:8 от Сиатъл Маринърс

Джъстин Верландер беше изгонен във 2-рия ининг при домакинската загуба с 6:8 от Сиатъл Маринърс в редовния сезон на МЛБ. Асът в ротацията на шампионите остана недоволен от отсъден балк в отварянето на частта и след като не престана да оспорва решението дори след като се прибра в дъгаута

по средата на ининга, съдията на хоума Ник Ленц с недвусмислен жест му показа пътя към съблекалнята.
Прекараното време на възвишението на ст. „Минит Мейд Парк“ се оказа напълно достатъчно за Верландер (L 11-7) да понесе отговорност за поражението на „астронавтите“. За двата ининга 35-годишният десничар даде 7 хита и 6 точки, включително три хоумръна, два от които след спорния балк.
Във въпросната ситуация при 2 аута във 2-рия питчерът се обърна за пикоф към втора база и изглеждаше, че е изгорил отворилия прекалено много Мич Ханигър. Евентуалният аут щеше да сложи край на частта при резултат 0:3. Вместо това на рънера бе присъдена трета база, а следващите двама в реда на „моряците“ удариха хоумръни срещу фрустрирания Верландер – двоен изстрел на Денард Спан и соло на Хеан Сегура.
След ранното изгонване на стартера мениджърът на Астрос се принуди да използва петима риливъри. Домакински дебют за тима направи новото попълнение Роберто Осуна, привлечен миналата седмица от Торонто Блу Джейс. Клоузърът се появи в игра едва за втори път след изтърпяното наказание от 75 мача заради домашно насилие. На 8 май 23-годишният мексиканец беше арестуван заради нападение срещу приятелката си.
Канадецът Джеймс Пакстън (W 10-5) започна на хълма за Сиатъл и заслужи победата с 5 ининга и 2/3, в които позволи 7 хита и 4 точки. Подсигуриха го четирима от булпена, като Едуин Диас (S 43) запази успеха с 3 страйкаута в 9-ия, макар че междувременно сервира хоумрън на Тайлър Уайт.
В нападение Спан завърши с 3 RBI за Маринърс, след като добави саможертвен флай в 6-ия ининг. С по 2 RBI за гостите допринесоха Сегура и Ханигър, а една точка добави Нелсон Крус. За домакините Уайт удари 2 от 4 с 2 RBI, по две точки вкараха също Маруин Гонсалес и Тони Кемп.
ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 9 АВГУСТ:

Американска лига

Кливланд Индиънс – Минесота Туинс 5:4
Ню Йорк Янкис – Тексас Рейнджърс 7:3
Торонто Блу Джейс – Бостън Ред Сокс 8:5
Тампа Бей Рейс – Балтимор Ориолс 5:4

Национална лига

Вашингтон Нешънълс – Атланта Брейвс 6:3
Милуоки Бруърс – Сан Диего Падрес 4:8
Колорадо Рокис – Лос Анджелис Доджърс 5:8
Сан Франциско Джайънтс – Питсбърг Пайрътс 5:10

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.