Вероятно играчите на ПСЖ вече са информирани за Емери

Защитникът на Пари Сен Жермен Тома Мюние заяви, че Еней Емери няма да води отбора и през следващия сезон. Изглежда, че белгийският национал има вътрешна информация, защото все още няма нищо официално относно евентуална раздяла между треньора и ПСЖ.

Мюние беше запитан за бъдещето си, тъй като не е титуляр в звездната селекция на френския гранд. “Изчаквам, защото през лятото много неща ще бъдат променени, в точа число и наставникът”, заяви бранителят на пресконференция по време на лагера на националния тим на Белгия.

Емери се провали в стремежа да спечели Шампионската лига, независимо че през лятото в отбора бяха взети футболисти като Неймар и Килиан Мбапе. Повечето медии са уверени, че испанецът ще бъде уволнен след последния кръг на Лига 1.
За това намекна вчера и Анхел ди Мария. “Отпадането от Реал Мадрид в Шампионската лига беше тежък удар за нас. Похарчиха се 400 милиона за играчи. Клубът имаше различни очаквания с Неймар, много високи. Ще има големи промени в ПСЖ през следващия сезон”, сподели Ел Фидео в интервю за Ole.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа. Както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Максимално възможния бонус е 250.000 лв.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG