Каролина оценени на $2 500 000 000

Идеите за чернокож собственик на отбор в НФЛ се отлагат за неопределено време. Рапърът Диди се оттегли от надпреварата за закупуване на Каролина пантърс. Това стана след като цената стигна $2 500 000 000 – рекорд за професионален тим в историята на САЩ. Диди планираше да бъде миноритарен собственик заедно с гарда на Голдън стейт Стеф Къри и бившия куотърбек на Сан Франциско Колин Капърник. Основната част от капитала на неосъществения проект щеше да бъде внесена от милиардера Майкъл Рубин, чието състояние се оценява на $2 400 000 000.

Продажбата на Каролина трябва да стане факт на срещата на собствениците на отбори през май в Атланта. Дотогава от настоящия притежател на „пантерите” Джери Ричардсън се иска да е одобрил някоя от трите настоящи оферти.

По информация на „Блумбърг” към момента с интерес към отбора са:
– изпълнителният директор на „Бедрок индъстрис” Алън Кестънбом;
– бизнесменът от Южна Каролина Бен Наваро;
– управителят на хедж фонд Дейвид Тепър, който е считан за най-богатият жител на Ню Джърси. Той притежава състояние от $11 700 000 000.

 

Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Включително от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог остава активен за продълженията и ще се уреди според крайния резултат.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Следвайте всички залози и прогнози за Американски Футбол само по bet365.

 

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com