Първа лига: Вечното дерби се завръща

След почти две години пауза, ЦСКА и Левски възобновяват съперничеството помежду си с двубой на „Васил Левски“. ЦСКА Сф приема Левски Сф в събота от 16:30 часа в 189-то издание на Вечното дерби на България от 10-ия кръг на Първа лига. „Червените“ са в серия от пет поредни победи над „сините“, като последната от тях датира от октомври 2014 г. с резултат 3:0.

Залози за нова победа на ЦСКА се приемат при коефициент от 2.62. Шансовете за успех на Левски са оценени на 2.55. Коефициентът затова „сините“ първи да открият резултат в мача е 1.90.

ЦСКА успя да събере седем точки от девет възможни в последните три кръга и вече има еднакъв актив с третия в таблицата Дунав Русе. Румънският наставник на „армейците“ Едуард Йорданеску ще направи своя дебют в най-голямото дерби на българския клубен футбол.

Йорданеску няма проблеми с контузени и наказани играчи. Клубното ръководство ще реши преди началото на предстоящия двубой дали да върне в отбора провинилия се Борис Галчев.

Левски е едноличен лидер в таблицата и се намира във впечатляваща серия от седем поредни победи. Възпитаниците на Люпко Петрович подчиниха сезнацията на сезона Дунав с 2:0 в миналия кръг.

Петрович няма да може да разчита в събота на лекуващите травми Хеан Деса и Илиан Мицански, а участието на Галин Иванов е под въпрос. Капитанът Веселин Минев и Джереми Де Нойер имат различни болежки, но се очаква да са на линия.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.