Вратарят на Динамо: Буфон е най-добрият

Стражът на Ювентус бе засипан със суперлативи преди визитата в Загреб. 18-годишният Адриан Шемпер счита Джанлуджи Буфон за най-добрият вратар за всички времена. Шемпер ще има шанса да играе срещу своя идол в двубоя между Динамо Загреб и Ювентус във вторник от груповата фаза на Шампионската лига.

Залози затова Динамо да опази вратата си „суха“ се приемат при коефициент от 10.00, а такива Юве да стори същото- при коефициент от 1.72. Шансовете на домакините да грабнат победата в срещата са оценени на 13.00.

Адриан Шемпер очаква с нетърпение да се изправи срещу Джанлуиджи Буфон и Ювентус на „Максимир“. Той не крие, че е респектиран от класата на италианския шампион, но вярва, че отбора му може да постигне добър резултат в мача.

„Буфон е най-добрият за всички времена, той е един от моите идоли. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си. Ние сме подготвени. Зная, че се изправяме срещу страхотен отбор, но ние си написахме домашното преди мача“, коментира Семпер.

Ювентус не потегли много убедително в група Н на Шампионската лига, след като стигна само до нулево реми срещу Севиля насред Торино. Динамо Загреб също нямаше поводи за радост след края на първия си мач от потока срещу Лион, загубен с 0:3.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save

Save