Григор Димитров – Йержи Янович 15 юни

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще мери сили със снажния поляк Йержи Янович във втори кръг на турнира на трева на 15 юни (четвъртък) от 12:00 часа в Щутгарт, Германия (АТР 250). Родният представител има предимство от 2-1 победи в общия баланс срещу съперника.

Коефициентът за успех на Димитров в предстоящия двубой е 1.28, а пазарът за триумф на нашенецът с 2-0 сета се котира със ставка 1.72. Залози за победа на Янович може да правите с коефициент 3.50.

Йержи Янович, който заема №155 в ранглистата към момента, си подсигури среща с първата ни ракета. След като елиминира на старта Андрей Кузнецов (Рус) с 6-4 3-6 6-3. 203-сантиметровият тенисист е бивш 14-ти в света на сингъл през 2013 г. А досега в кариерата си няма спечелена титла в АТР тура.

Григор Димитров е поставен под №2 в основната схема, което му даде правото да почива в първия кръг. Българинът пристигна в Щутгарт след отпадане в трети кръг на Откритото първенство на Франция и предстоящият сблъсък ще бъде първи за него на трева през тази кампания.

Димитров загуби с 1-2 сета от Янович в първия им официален дуел. Провел се на Мастърса в Синсинати през 2014 г. През следващия сезон българинът се реваншира с успех с 2-0 сета на Мастърса в Рим, а в началото на настоящата кампания пречупи трудно снажния поляк (2-1 сета) в първия си мач по пътя към титлата в София.

Успее ли Димитров да се справи със съпротивата на Янович за трети път, в 1/4-финалите ще се изправи срещу Беноа Пер (Фра) или германския квалификант Питър Гойовчик. Коефициентът за победа на Пер с 2-0 сета в този сблъсък е 2.50.

Оферта bet365 информира, че можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG