Рединг предлагат нова двугодишна сделка на Яп Стам

Рединг са готови да предложат нов двугодишен договор на треньора Яп Стам. Отборът от EFL Чемпиъншип – Рединг се опитва да изчисти слуховете за излизане за своя мениджър Яп Стам. Като The Royals съобщи, те са  готови да предложат на холандеца нова двугодишна сделка на стадион Madejski след неговите усилия в дебютната му кампания.

След като оформи уменията си с бившия си клуб Аякс като помощник треньор, Стам е надминал очакванията на мнозина с първата си работа като старши треньор въпреки загибата на Рединг от Хъдърсфийлд Таун на плей- офите.

Въпреки поражението акциите на Стам се повишиха през последните няколко седмици, а треньорът се свърза с Аякс след напускането на Питър Бос заради  Борусия Дортмунд. Също така той беше едно от четирите споменавани имена в списъка за работа в Лийдс Юнайтед.

Холандецът споделя желанието си да управлява клуб на най-високо ниво в бъдеще.  Ройалс ще се опитат да обвържат своя човек, който в момента има само една година по договор. Освен това неговият агент Хенк ван Гинкел заяви, че не е договорена  сделка за работата на Йохан Кройф Арена.

„Яп Стам със сигурност не е треньор на Аякс“, каза той пред холандски медии. – „Яп се забавлява добре в Англия. Не е водил преговори засега.“

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save