Двама бейзболисти изгонени по време на мача между Лос Анджелис Доджърс и Тексас Рейнджърс

Двама бейзболисти бяха изгонени по време на мача между Лос Анджелис Доджърс и Тексас Рейнджърс от редовния сезон на МЛБ, след като сблъсък помежду им предизвика меле на ст. „Доджър“ в Ел Ей. Аутфилдерът на домакините Мат Кемп и кетчерът на гостите Робинсон Чиринос

влязоха в ръкопашна схватка и това доведе до масово нахлуване на терена от техните съотборници.
Причина стана агресивно действие от страна на Кемп, който с 2 аута в 3-тия ининг се опита да отбележи от втора база при единичен хит на Енрике Ернандес вдясно. Чиринос получи навреме топката от десния аутфилдер Номар Масара и блокира пътя към хоума, а когато видя това, рънерът наведе дясното си рамо напред и блъсна фронтално кетчера, пращайки го по гръб на земята.
Чиринос, който все пак успя да задържи топката и направи последния аут в ининга, скочи на крака и поиска обяснение от Кемп, като си позволи да го блъсне. Аутфилдерът не му остана длъжен и изблъска съперника си, в резултат на което получи кетчерска ръкавица в брадичката.
Към полесражението се стекоха десетки играчи на двата тима, които успяха бързо да разтърват враждуващите. Въпреки внушителното присъствие на разпалени бейзболисти в инфилда до по-сериозно стълкновение не се стигна и съдията Шон Барбър реши да отстрани от игра само двамата основни виновници. Джок Пидърсън зае мястото на Кемп в левия аутфилд на Доджърс, а Карлос Перес замени Чиринос в батареята на Рейнджърс.
По това време „мошениците“ имаха аванс от 2:0, но още в следващата част „рейнджърите“ вкараха 2 точки и изравниха резултата. Той се задържа такъв чак до 11-ия ининг, когато домакините измъкнаха победа с 3:2 благодарение на грешка в противниковата защита.
При пълни бази и един аут в затварянето на втората допълнителна част Остин Барнс удари тупкаща топка обратно към питчера Мат Буш. Риливърът я улови спокойно, но хвърли криво към хоума и затрудни максимално кетчера Перес, който не само че не можа да направи лесния форсаут, но и бе заобиколен от идващия от трета база Ернандес за победната точка.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.