Дисциплината е над всичко в Бундестима – изгониха национал заради лошо име

Нападателят на Волфсбург Макс Крузе очаквано беше изхвърлен от националния отбор на Германия заради поредицата от скандали в последно време, в които той се забърка. Официалното становище е, че той вече не бил пример за национален състезател и се държал непрофесионално.
Крузе стана известен с това как бил изгубил 75 000 евро в кеш в такси след цяла нощ игра на покер. След това излезе информация, че той не спазвал хранителен режим, тъй като прекалявал с течния шоколад на закуска. Чашата преля през изминалия уикенд, когато по време на партито за рождения си ден Крузе се ядосал на жена, която ги снимала с телефона си. Той взел мобилния й апарат, за да изтрие заснетото от нея.

„Още преди седмица ясно му обясних какво очаквам от него като отношение както на терена, така и извън него – обясни селекционерът Йоахим Льов. – На мен ми трябват футболисти, които са изцяло фокусирани върху футбола и върху предстоящото Европейско първенство. Инцидентът с Макс през уикенда противоречи на моите очаквания. За пореден път той демонстрира непрофесионално отношение, каквото аз не приемам.“

Засега наказанието на Крузе важи само за двете контроли на Бундестима с Италия (събота) и Англия (вторник). Директорът на националните отбори Оливер Бирхоф обясни, че поддържа връзка с ръководството на Волфсбург и ще следи поведение на футболиста занапред.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

Източник:Sportal